De ontgroening van Gerrit gaat verder, maar hebben de vrouwen hem door?

De ontgroening van Gerrit gaat verder, maar hebben de vrouwen hem door?

Gerrit slaapt sinds kort in de Mongoolse tent en daarom hebben Joaquin en Timothy bedacht dat de mannelijke bewoner een ontgroening moet ondergaan. Zo heeft Gerrit al onopgemerkt John aangeraakt en moest hij Hiske een kus geven. Als volgende opdracht moet Gerrit vijf minuten bij de vrouwelijke bewoonsters aan de picknicktafel gaan zitten. Nonchalant schuift de mannelijke bewoner aan, maar de vrouwen hebben al snel in de gaten wat er aan de hand is. Is de uitdaging vijf minuten hier zitten?, vraagt Christel. Dit is geen opdracht, reageert Gerrit. Toch lijken de vrouwen niet van gedachte te veranderen. Je mag hier alleen zitten met boobies”, zegt Christel. Je moet even een bh aandoen, lacht Hiske. Uiteindelijk vertrekt Gerrit lachend. Veel plezier dames, zegt hij. De mannelijke bewoner lijkt zijn opdracht te hebben volbracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:54

    Wat een kinderachtig gedoe.Laat je handen toch eens wapperen je ziet ze alleen maar op de bedden liggen.Als dat de maatschappij wordt dan is het wel om te huilen.Je schaamt je om deze groep voral die drie in de tent bah bah bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *