Timothy en Joaquin bedenken een ontgroening voor Gerrit

Timothy en Joaquin bedenken een ontgroening voor Gerrit

Timothy en Joaquin hebben bedacht dat Gerrit nog een ontgroening moet doen en vinden dat het daar vandaag de juiste dag voor is. De twee mannen hebben er lang over nagedacht en vertellen vandaag het goede nieuws aan Gerrit. De eerste opdracht die Gerrit krijgt is dat hij onopgemerkt John moet aanraken. Deze opdracht voldoet hij en daarna moet hij verder met de volgende opdracht. Hij moet een kus aan Hiske geven, zonder dat zij hier iets achter zoekt. Hiske accepteert het en hierdoor slaagt Gerrit in zijn tweede opdracht. Daarna moet Gerrit onopgemerkt aan Merel haar haren zitten. Merel had het door, maar toch keuren de mannen ook deze opdracht goed. Na Merel is Brandon aan de beurt. Gerrit moet een minuut lang Brandon zijn hand vasthouden. Helaas lukt hem dit niet, het lukte hem maar tien seconden. Hierna is John weer  aan de beurt en hier moet hij vijf minuten mee praten. Zal het hem lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *