De bewoners vergaderen en bespreken de belangrijkste punten

De bewoners vergaderen en bespreken de belangrijkste punten

De bewoners komen bij elkaar om de belangrijkste punten met elkaar te bespreken. Hiske neemt het woord en begint de vergadering.

Evenementen
Morgenavond is het evenement wat Jessie en Jeffry organiseren in het Friese thema. Jessie bespreekt de taken met de groep. Daarnaast bespreekt ze welke artiesten er allemaal komen en hoe de planning er uit zal zien. Nadat het evenement is besproken is het aan Shelley om haar evenement te bespreken met de groep, zodat iedereen weet wat de bedoeling is. De bewoners bepalen gezamenlijk dat ze zich eerst gaan focussen op het evenement van morgen en daarna op het evenement van zaterdag.

Finance
Mike bespreekt dat iedereen voortaan zijn inkomsten en uitgaven moeten noteren en daarnaast de bonnetjes moeten bewaren. Mike vertelt dat de kas stand op dit moment op 1629,00 euro staat. Daarnaast wil Mike graag een laptop regelen zonder internet, die alleen gebruikt kan worden voor de finance.

Bouwen
John is van plan om een grote woonkamer te maken voor iedereen. Hij wil dat hierbij sterke mannen helpen. Hij wil grote banken regelen en een kookplaat. Daarnaast wil hij een onderkomen regelen van pallets en deze bekleden met platen. Ook vraagt John de vrouwen om te helpen de banken te regelen die in dit onderkomen komen te staan.

Daarnaast geeft Mike ook aan dat hij het erg vervelend vindt dat er te veel afwas is en dat niemand dit opruimt. Hij wil daarom graag afspraken maken, hij zou graag een taakverdeling willen. De bewoners lijken hem niet serieus te nemen, want er wordt niet op gereageerd. John is het eens met Mike en geeft aan dat wanneer je klaar bent met iets je dit ook af moet spoelen. Christel vindt dat Mike er niet zo’n probleem van moet maken. Zal Mike zich hier bij neerleggen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *