Shelley haar lingerie lijkt aan te slaan in Utopia 2 maar zal dat ook in de buitenwereld zo zijn?

Shelley haar lingerie lijkt aan te slaan in Utopia 2 maar zal dat ook in de buitenwereld zo zijn?

Shelley is vandaag weer bezig met een ontwerp voor haar BH’s. Nadat ze creatief bezig is geweest met wat naald en draad heeft ze haar eerste BH zo goed als af. Wanneer ze haar BH aan de andere bewoners wil tonen worden zij al snel enthousiast. Kijk ik heb hem zelf gepimpt roept Shelley wanneer Brandon langsloopt. Wow sick reageert Brandon enthousiast. Heel mooi voegt hij eraan toe. Zo één wil ik ook wel reageert Jessie wanneer ze Shelley tegenkomt. Echt mooi benadrukt ze. Wanneer ze vervolgens de caravan inloopt reageren ook de andere vrouwen heel enthousiast. De BH’s lijken goed in de smaak te vallen bij de vrouwen uit Utopia 2, zullen ze net zo goed ontvangen worden in de buitenwereld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *