Hiske wil de boel in Utopia 2 op zijn kop zetten ter promotie van het Halloween feest en de markt

Hiske wil de boel in Utopia 2 op zijn kop zetten ter promotie van het Halloween feest en de markt

Mike is zich net aan het omkleden als Hiske zijn kamer in komt lopen. Ik wil graag de markt en het Halloweenfeest promoten vertelt hij. En daarvoor heb ik iets geregeld om de boel op stelten zetten voegt hij eraan toe. Mike kijkt verrast. Een graafmachine? grapt hij. Nee reageert Hiske met een lach. Ik heb geregeld dat vijftien geschminkte mensen hier ’s nachts het terrein opkomen om de boel eens flink op te schudden voegt ze eraan toe. Mike kijkt bedenkelijk. Zombies, kettingzagen, alles bij elkaar gaat Hiske verder. Maar hier zit wel een prijskaartje aan. Wat vind je ervan? Wel leuk antwoordt Mike. Maar waar praten we dan over? Wel meer dan 200 euro zegt Hiske. Gaat Hiske haar plan echt uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *