Christel vraagt zich af of Jessie en Christel een oogje hebben op elkaar

Christel vraagt zich af of Jessie en Christel een oogje hebben op elkaar

Weet je wat ik me al een tijdje afvraag zegt Jessie tegen Christel. Hebben jij en Hiske een oogje op elkaar? Nee antwoordt Christel. Jessie kijkt teleurgesteld. Ik vind jullie zo leuk samen voegt ze eraan toe. Christel lacht en laat weten dat ze gewoon vrienden zijn. Shelley mengt zich ook in het gesprek. Ik en His antwoordt Christel. Jessie vindt dat we een leuk stelletje zijn. En wat vind jij daarvan? vraagt ze. Ik vind dat we gewoon vriendinnen zijn. Shelley vraagt zich af of Christel ooit weleens iets met een vrouw heeft gehad. Nee, ik ben wel eens verliefd geweest maar heb nooit een relatie gehad voegt ze eraan toe. Jessie vertelt dat ze het mooi vindt dat Christel en Hiske op persoonlijkheden vallen en niet op een bepaald geslacht. Ik vind jullie een mooi setje eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *