Adriaan mist concurrentie van zijn mannelijke mede bewoners

Adriaan mist concurrentie van zijn mannelijke mede bewoners

Brandon en Adriaan lopen een rondje in Utopia 2. Hoorde ik nou dat jij vindt dat je geen concurrentie hebt hier vraagt Brandon. Ja, zo zie ik het echt een beetje antwoordt Adriaan op zijn beurt. Hij legt uit dat hij eigenlijk had verwacht dat de mannen in Utopia 2 wat meer power zouden hebben en haantjesgedrag zouden vertonen. Ik heb hier niemand die bijvoorbeeld ook traint en waar ik tegenop kan boksen voegt hij eraan toe. Brandon kijkt hem lachend aan. Hij vindt het vreemd dat Adriaan het altijd over samenwerken heeft maar toch concurrentie mist. Hoezo is dat raar? reageert Adriaan. Als je met mij zou gaan trainen, zou je vaker kunnen opdrukken dan ik gaat hij verder. Brandon vraagt af of het dan nadrukkelijk om het sportgedeelte gaat. Adriaan knikt. Ik vind het jammer dat ik hier niemand heb waar ik me op dat gebied aan kan levelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *