Komt er vandaag een leugendetector in Utopia 2?

Komt er vandaag een leugendetector in Utopia 2?

Wanneer Merel afgelopen avond samen met Jessie in het huisje staat kan ze een geheim niet langer voor zich houden. Ik moet je wat vertellen begint ze tegen mede bewoner Jessie. Morgen om 20:00 uur komt er een leugendetector fluistert ze. Jessie gelooft haar oren niet. Ik heb vanmiddag gebeld reageert Merel. Op dat moment stapt Brenda het huis binnen en kunnen de twee dames er niet verder over praten. Hoe zal dit aflopen en wie moet de test ondergaan? We gaan er ongetwijfeld op terug komen, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *