Zijn Timothy en Hiske het perfecte koppel en gaan zij daten?!

Zijn Timothy en Hiske het perfecte koppel en gaan zij daten?!

Er is een astroloog langs geweest in Utopia 2 en zij heeft ook de liefde met de bewoners besproken. Wat vind jij van je match vraagt Timothy uitdagend aan Hiske in de caravan. Hiske laat weten dat ze precies nodig heeft wat de vrouw haar zei. De astroloog beschreef dat Hiske het best zou matchen met iemand die gevoelig is en de grenzen opzoekt. Dat is zeker waar, ik heb iemand nodig die mij weerstand biedt lacht Hiske. Dan is het toch goed dat ik hier zit grapt Timothy terug. Ik heb ook nooit gezegd dat wij niet zouden klikken reageert Hiske. Ze is er van overtuigt dat als Timothy en zij meer tijd aan elkaar zouden besteden, dat ze goed zouden matchen. Gaan jullie nou daten? vraagt Adriaan die zich bij het gesprek aansluit. Maar daar staan de twee niet voor open. Ik heb de liefde hier geblokkeerd eindigt Timothy het gesprek

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *