Merel ontvangt voor de eerste keer post in Utopia 2

Merel ontvangt voor de eerste keer post in Utopia 2

Wanneer Brenda Merel afgelopen avond een stapel brieven aanreikt kan de nieuweling het bijna niet geloven. Ik ben helemaal van mijn à propos zegt ze terwijl ze trillend haar post aanpakt. Voor ze de enveloppen heeft geopend barst ze al in tranen uit. Door haar tranen heen weet ze toch haar post verder te lezen. De tranen worden al snel afgewisseld met een lach. Ik mis jullie allemaal zo erg snikt ze door haar lach heen. Hoewel ze heel emotioneel is geworden van haar post is Merel ontzettend blij met haar brieven. Echter lijkt alles wel positief te zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *