Mike heeft woorden met Jessie en geeft zijn grens aan

Mike heeft woorden met Jessie en geeft zijn grens aan

Een nieuwe dag is weer aangebroken in de mini samenleving. Jessie en Jeffry zijn rustig opgestaan en willen vandaag hard aan de bak om een geul te graven. Wanneer de twee willen weten waar de geul moet komen, probeert Jessie dit aan Mike te vragen. Mike lijkt duidelijk klaar te zijn met Jessie en Jeffry en wil de twee niet helpen. Ik heb toch duidelijk aangegeven dat je van mij niets meer kan verwachten vraagt Mike nuchter aan Jessie. Ik heb aangegeven dat het vanaf mijn kant klaar is voegt hij eraan toe. Jessie probeert vervolgens het gesprek nog verder voort te zetten maar hier lijkt Mike geen zin in te hebben. Mike geeft duidelijk zijn grens aan en beëindigd het gesprek. Alles wat ik zeg kom ik na. Ga mij geen domme vragen stellen eindigt hij. Hoe zal de rest van de dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *