Shelley zou graag willen dat Gerrit de kuisheidsgordel om doet

Shelley zou graag willen dat Gerrit de kuisheidsgordel om doet

Joaquin en Timothy hadden deze week een ludiek idee. Om de kaartverkoop van de Halloween Rave te stimuleren wilde ze dat Gerrit een kuisheidsgordel aan zou trekken. Gerrit die weer dichter bij Shelley leek te komen koos eieren voor zijn geld en wees het voorstel van zijn mede bewoners af. Hoewel Gerrit zijn jongeheer nu de vrijheid geeft lijkt hier misschien een einde aan te komen. Shelley vindt het namelijk een heel leuk idee. Wanneer Adriaan afgelopen avond de caravan in loopt waar Shelley en Gerrit dit bespreken, vertelt Gerrit vol ongeloof wat Shelley wil dat hij doet. Shelley wil mijn oehoe in een kruisgordel ding doen. Ook Adriaan vindt dit een goed idee. En dat je met ieder kaartje dat verkocht wordt een dag langer in dat ding moet gaat hij lachend verder. Dan raakt het feest zo uitverkocht met al die haters. Ik zou het doen als ik jou was eindigt hij. Maar zal Gerrit dat ook echt doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *