Shelley maakt zich zorgen om geld

Shelley maakt zich zorgen om geld

Gerrit en Shelley nemen samen plaats op de boomstam om een goed gesprek te voeren over geld en emotie. Shelley vertelt dat zij in het begin van haar Utopia 2 tijd veel geld heeft verdiend met haar kapperswerk. Indien nodig kan ze dit werk altijd weer oppakken, omdat ze bang is dat het haar kop kost, als ze niet genoeg geld zal verdienen. Gerrit begrijpt dat ze zich zorgen maakt, maar probeert haar gerust te stellen. Je had wel echt een money maker kunnen worden eindigt hij. Maakt Shelley zich terecht zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *