Ook Brandon krijgt goed nieuws

Ook Brandon krijgt goed nieuws

Terwijl de andere bewoners zich opwarmen aan het kampvuur, heeft Brandon een mail binnengekregen. De mannelijke bewoner heeft een tijdje geleden een mail gestuurd om aan de slag te gaan als model. Het modellenbureau heeft echter nog een paar verzoekjes. We missen nog een lachende foto, leest Brandon voor uit de mail. Je kijkt overal zo serieus. Omdat je niet op kantoor kunt komen, willen wij ook graag een introductiefilmpje van je ontvangen. Brandon glimlacht en hij besluit om morgen meteen aan de slag te gaan. De andere bewoners feliciteren de mannelijke bewoner met het goede nieuws. Leuk man, lekker, zegt Mike. Kan Brandon binnenkort zijn eerste opdracht verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *