Timothy uit zijn frustraties over Jeffry die zomaar een graafmachine kon huren

Timothy uit zijn frustraties over Jeffry die zomaar een graafmachine kon huren

Naast John ergert ook Timothy zich aan de graafmachine. Hij uit zijn woede bij Adriaan. Neem het ons nooit meer kwalijk dat wij ons eigen geld in onze zak steken zegt hij tegen Adriaan. Want zolang iemand zelf een beslissing mag maken zonder het door te communiceren met de groep, ga ik daar nooit mee akkoord voegt hij eraan toe. Adriaan probeert zijn mede bewoner te begrijpen maar benadrukt dat niemand eigen geld heeft in Utopia 2. Het is allemaal van de BV benadrukt hij. Timothy vervolgt dat hij niet begrijpt hoe Jeffry zomaar zonder overleg de graafmachine heeft kunnen huren. En ik snap niet dat jij daar achter staat.  Adriaan gaat hier direct op in. Ho eens even, ik ben neutraal. Ik kan snappen wat hij bedoelt maar zonder graafmachine was ik ook tevreden geweest verzekert hij. Dit lijkt Timothy te kalmeren. John en ik raken in ieder geval geen schop meer aan besluit hij zijn verhaal. Ik ga dit soort gedrag niet promoten. Kan jij Timothy begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *