John wil niet meer helpen met de silo door de komst van de graafmachine

John wil niet meer helpen met de silo door de komst van de graafmachine

Er is een graafmachine het terrein opgekomen, maar hier is niet iedereen het mee eens. Jeffry, Jessie en Merel hebben de graafmachine geregeld, maar wanneer John ontwaakt uit zijn slaap en de graafmachine ziet ontploft hij. Heeft hij nou toch die kraan vraagt John zich hardop af aan Shelley. John kijkt goed en ziet dan de graafmachine staan. Wanneer hij Joaquin tegenkomt vertelt John dat hij zijn handen van het silo project aftrekt nu dit is gebeurd. Hij zoekt het maar uit voegt hij eraan toe. Joaquin probeert John nog toch te overtuigen om te helpen maar John blijft bij zijn standpunt. Ik laat mezelf niet aan de kant zetten, ik ga me er niet meer mee bemoeien benadrukt hij.

Wat later als Jeffry en Jessie in gesprek zijn op de bouwplaats komt John aan stormen. Waar haal jij het lef vandaan om toch je zin door te drijven? schreewt hij. Ik heb hier de leiding over de silo en jij hebt nu je zin die ik niet accepteer voegt hij eraan toe. Jeffry kijkt John lachend aan. Dat interesseert me niet antwoordt hij kalm. Dat interesseert je niet? Jij gaat eruit en zij ook gaat John kwaad verder. Boos loopt hij weg. Mismakelijk mannetje ben je. Jullie allebei. Ben jij het met John eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *