De graafmachine arriveert in Utopia 2 en dat zorgt voor veel frustraties

De graafmachine arriveert in Utopia 2 en dat zorgt voor veel frustraties

Jessie, Jeffry en Merel hebben een graafmachine besteld maar de rest van de groep wist hier niets vanaf. Wanneer de graafmachine het terrein op komt, reageert de groep boos. Joaquin, Gerrit, Timothy en Mike geven duidelijk hun mening. Ze kunnen me rug op zegt Mike boos tegen Joaquin, Gerrit en Timothy. Ze zijn het er duidelijk niet mee eens dat de graafmachine op het terrein is. Mike snapt op zijn beurt het nut van de graafmachine niet omdat ze met een kruiwagen net zo snel zijn. Timothy geeft aan dat ze volwassen moeten blijven en gaat daarom maar weer verder met graven met een schep. Mike wil dat Jessie en Jeffry voortaan niets meer krijgen van de bv.

Jeffry zelf is erg blij met de nieuwe aanwinst. De chauffeur legt aan hem uit hoe de graafmachine werkt en het ziet ernaar uit dat Jeffry niet kan wachten tot dat hij zelf aan de slag kan. Jeffry mag daarna als eerst aan het werk met de graafmachine en glundert van geluk. Hij lijkt helemaal in zijn nopjes te zijn. Even later mag Brandon ook even aan het werk met de nieuwe aanwinst en ook hij lijkt het werk op deze manier een stuk leuker te vinden.

Ondertussen wordt er veel over de graafmachine gesproken. Zo snapt Jessie niet waarom iedereen zo moeilijk doet. Ik vind het mooi zegt Jessie tegen Hiske terwijl ze naar Jeffry op de graafmachine kijkt. Hij heeft niemand gekwetst, hij heeft geen mensen pijn gedaan, hij heeft niks fout gedaan voegt ze eraan toe. Jessie vindt het leuk voor Jeffry dat hij zijn ding nu kan doen. Maar het bleef nog lang onrustig in de mini samenleving. Je leest er snel meer over terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *