Zit Gerrit achter de verdwenen blaadjes uit het schrift van Merel?

Zit Gerrit achter de verdwenen blaadjes uit het schrift van Merel?

Merel is erachter gekomen dat Timothy twee blaadjes uit haar schrift heeft gehaald waar haar tekst voor het column in de Party instaat. Merel denkt dat Gerrit hier ook vanaf weet en confronteert hem hiermee. Hoe komt Timothy aan blaadjes uit mijn schrift vraagt Merel op de man af aan Gerrit. Gerrit lijkt hier op zijn beurt geen interesse te hebben in Merel en geeft aan te druk te zijn met zijn laptop. Hier neemt Merel geen genoegen mee en probeert het nog een keer. Gerrit geeft aan geen antwoord te geven op haar vraag, omdat hij bezig is. Zal Gerrit er iets mee te maken hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *