Joaquin en Timothy bedenken een ludieke actie voor Gerrit met een kuisheidsgordel

Joaquin en Timothy bedenken een ludieke actie voor Gerrit met een kuisheidsgordel

Joaquin en Timothy hebben iets geregeld voor Gerrit waarmee ze de kaartverkoop van het Halloween feest  willen stimuleren. De mannen hebben een kuisheidsgordel besteld voor Gerrit omdat ze vinden dat Shelley hem alweer om haar vinger windt. Wanneer ze het pakketje met de gordel vinden bedenken ze een plan om Gerrit zover te krijgen dat hij meewerkt aan de ludieke actie. Jij straalt niet veel positiviteit uit begint Joaquin zijn verhaal tegen Gerrit in de Mongoolse tent. Joaquin en Timothy leggen daarna uit dat ze met deze actie de kaartverkoop willen stimuleren en dat ze alle drie mee zullen doen. We willen beginnen bij jou, daarna ik en daarna Tim gaat Joaquin verder. Wanneer Joaquin daarna de kuisheidsgordel laat zien roept het bij Gerrit alleen maar meer vragen op. Alle drie een uurtje. Maar Gerrit is natuurlijk niet op zijn achterhoofd gevallen. Ik begin sowieso niet, want ik ken jullie een beetje voegt hij eraan toe. Zal Gerrit uiteindelijk toch meedoen met de actie van zijn mede bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *