John heeft een verrassing voor zijn hardwerkende mede bewoners

John heeft een verrassing voor zijn hardwerkende mede bewoners

John heeft iets besteld voor de harde werkers in Utopia 2. Zo dan gaan we jullie eens even pesten zegt John wanneer hij het pakketje in handen krijgt. De bewoners zijn hard aan het graven op de plaats waar de silo moet komen wanneer John hen onderbreekt. Ik heb een dingetje voor degene die hard aan het werk is en alleen dan verdien je het om hem om te doen. Op het moment dat je bezig bent trek je hem aan voegt hij eraan toe. De bewoners staan ademloos naar John te luisteren. John pakt het pakketje vervolgens uit en geeft de werkers een veiligheidshesje. Mooi man roept Brandon wanneer hij zijn hesje krijgt. Hierna gaan de bewoners hard aan het werk. Wanneer John even later opkijkt en Christel zonder hesje ziet graven roept hij haar tot de orde. Ze moet direct een hesje aantrekken. Ook Adriaan, die zijn hesje in zijn zak heeft gestoken wordt tot de orde geroepen. En als jullie niets doen dan moet je hem ophangen voegt hij eraan toe. De bewoners kunnen de actie van John wel waarderen en gaan lachend verder met graven. Niet veel later worden de bewoners die hard aan het werk zijn ook nog eens verrast door Jessie. Jessie heeft lekkere broodjes gesmeerd en dat kunnen de hard werkende bewoners wel waarderen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *