Jessie geeft akkoord, de graafmachine in Utopia 2 komt er!

Jessie geeft akkoord, de graafmachine in Utopia 2 komt er!

Sinds gisteren zijn er discussies in Utopia 2 over het bestellen van een graafmachine. Het initiatief is gekomen vanuit Jessie en Jeffry maar John en Mike zijn het hier absoluut niet mee eens. De mannen dreigen dan ook om hun handen overal vanaf te halen wanneer de graafmachine het terrein opkomt. Toch trekt Jessie zich hier weinig van aan. Wanneer ze wakker wordt en ziet dat de laptop bezet is besluit ze haar akkoord te geven aan het verhuurbedrijf door hen te bellen. Er is veel ophef geweest gisteren, maar we gaan akkoord voegt ze eraan toe. Het verhuurbedrijf geeft aan dat ze de graafmachine einde middag zullen leveren. Hoe zal er gereageerd worden op deze bestelling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *