Komen Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef naar Utopia 2 om een nummer uit te brengen met Brandon en Brenda?

Komen Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef naar Utopia 2 om een nummer uit te brengen met Brandon en Brenda?

Terwijl Mike afgelopen avond nog met veel bewoners aan het praten is over de gebeurtenis van net, zijn Christel en Brenda aan het brainstormen en bijpraten. Brenda wil met Drop It, haar Utopiaanse merchandise lijn, een liedje uitbrengen samen met Brandon en deelt dit met Christel. Brandon en ik wilde nog wat nummers opnemen begint tegen Christel. Dat ene nummer van Brandon vraagt Christel enthousiast. Brenda knikt en legt daarna uit waarom ze het Brandon zo gunt. Hij kwam hier binnen en toen werd dat nummer van Lil Kleine gedraaid, dus ik heb Ronnie Flex gemaild. Ik heb Lil Kleine gemaild. Boef de rapper… vervolgt ze gepassioneerd. Maar komen Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef ook naar Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *