Brandon krijgt leuk nieuws van het thuisfront

Brandon krijgt leuk nieuws van het thuisfront

Het avondeten is geleverd en de bewoners mogen vandaag genieten van hun bestelde pizza’s. Wanneer ze klaar zijn, ziet Brandon iets leuks. Hij heeft een hele hoop post ontvangen van zijn thuisfront. Kijk hier, van mijn beste maat zegt hij trots. Wees trots wat je voor elkaar hebt gekregen en wat je allemaal bereikt hebt leest Brandon vervolgens voor. Dan zie ik je de achtentwintigste gaat hij verder. Brandon is blij met het bericht, want nu weet hij zeker dat hij zijn beste vriend weer gaat zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *