Merel ontdekt dat er een blaadje uit haar schrift verdwenen is en kan dit niet waarderen

Merel ontdekt dat er een blaadje uit haar schrift verdwenen is en kan dit niet waarderen

Heel raar zegt Brenda wanneer Merel vertelt dat een blaadje uit haar schrift is verdwenen. Ik ga er sowieso achter komen wie dit heeft gedaan gaat Merel verder. Ze is ervan overtuigd dat Shelley hier meer van weet. Ik ben er niet van gediend dat mensen ongevraagd in mijn schrift komen en ook nog eens dingen eruit scheuren benadrukt ze. Brenda is het met haar eens en stelt voor Shelley er nonchalant naar te vragen. Ik vind Shel een leuke meid en beauty maar ze is heel dom vervolgt Merel. Volgens Brenda is het vooral mensenkennis wat ontbreekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *