Shelley en Timothy hebben een flinke discussie over werken

Shelley en Timothy hebben een flinke discussie over werken

Timothy en Shelley zijn bezig met graven als de twee in een flinke discussie terecht komen. Shelley heeft tegen Timothy gezegd dat hij moet werken en hier is hij niet van gediend omdat hij volgens hem genoeg doet voor de groep. Jouw woorden waren jij doet niks voor de groep vertelt Timothy geïrriteerd. Shelley verdedigt haarzelf en zegt dat ze het niet letterlijk bedoelde. Timothy wil op zijn beurt dat Shelley haar woorden terugneemt maar dit doet Shelley niet. Sukkel roept ze na. De twee gaan uit elkaar om even af te koelen. Nog wat later komen ze weer bij elkaar om het uit te praten en bieden elkaar hun excuses aan. Ze geven elkaar een knuffel en het lijkt alsof alles vergeven en vergeten is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *