Brandon wil zijn mede bewoners flink laten schrikken door middel van een grap

Brandon wil zijn mede bewoners flink laten schrikken door middel van een grap

Volgende week vindt de Halloween party plaats in Utopia 2 en om het feestje te promoten heeft Brandon een naar eigen zeggen goed idee bedacht. Hij wil een grap uithalen en bespreekt zijn plannen met Joaquin. Dan komt er een busje vanuit het niets aanrijden en komen er allemaal verklede mensen uit. Joaquin ziet het helemaal voor zich. Dat is echt leip, jongen benadrukt hij. Met kettingzagen en alles voegt hij eraan toe. De twee mannen lachen bij het beeld van hun doodsbange mede bewoners . Daarnaast heeft Brandon het plan om een gabber te regelen zodat hij een cursus hakken kan geven. Wat vind jij van deze ideeën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *