Brenda en Mike bespreken de houding van mede bewoners Jessie en Jeffry

Brenda en Mike bespreken de houding van mede bewoners Jessie en Jeffry

Brenda en Mike zitten op een boomstam de groep te bestuderen wanneer het onderwerp Jessie en Jeffry ter sprake komt. Ik heb het gevoel dat er iets is tussen die twee zegt Mike bedenkelijk. Brenda is het met hem eens. Ik denk dat ze liever continu met z’n tweeën willen zijn voegt ze eraan toe. Het is de ene keer dit en de andere keer dat vervolgt Mike. Ze zeggen niet wat er daadwerkelijk is. Ik denk dat het zo meteen explodeert. Volgens Brenda zit Jeffry in een negatieve spiraal, wat Jessie zich aantrekt. Het is gewoon jammer benadrukt Mike. Ben jij het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *