Merel, Jessie en Jeffry willen stiekem een graafmachine laten komen

Merel, Jessie en Jeffry willen stiekem een graafmachine laten komen

Jessie en Merel zijn het met hun mede bewoner Jeffry eens geworden, een graafmachine is veel handiger dan schepwerk om plek te maken voor de silo. Zullen we een kraantje fiksen? stelt Merel voor. Even wat actie, ik verveel me de pletter voegt ze eraan toe. En lacht zich een ongeluk bij het idee. We zouden vandaag kunnen bellen en vragen of ze morgenochtend om 6 uur een machine kunnen leveren vervolgt ze. Jessie en Jeffry zijn hier wel voor in. Ik heb hier toch nog niks geflikt zegt ze. Zouden ze het plan echt door laten gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *