De bewoners willen een silo plaatsen in Utopia 2

De bewoners willen een silo plaatsen in Utopia 2

Wim Vroege is gearriveerd om de bouwplannen van de bewoners te bespreken. De wens is om een silo neer te zetten die ze voor een mooi bedrag kunnen overnemen. Deze zou dan als onderkomen of woonkamer kunnen dienen. Wim loopt met de bewoners naar de beoogde plek en denkt na hoe ze het plan zouden kunnen realiseren. Er zal hard gewerkt moeten worden, maar met wanneer iedereen zich inzet moet het zeker lukken voegt hij eraan toe. Wim stelt vervolgens voor dat een persoon de leiding neemt en het contact houdt met de silohouder. Daarnaast zal hij morgen al scheppen en kruiwagens voor de bewoners regelen.

Jeffry is iets minder enthousiast. Terwijl Joaquin, Adriaan en Timothy al aan het scheppen zijn zit Jeffry chagrijnig te kijken. Ze moeten hun verstand gebruiken zegt hij tegen mede bewoner Jessie. In al die uren schepwerk gaat zoveel tijd zitten. Met een graafmachine zijn we binnen een dag klaar voegt hij eraan toe. Jessie zegt dat hij zich niet zo druk moet maken en hij de enige is die zo tegenstrijdig doet. Of de enige die zijn verstand gebruikt reageert Jeffry terug. Een tijdje later lijkt hij zich te bekoelen en geeft zijn vriendin Jessie een kus. Je bent heel slim lacht ze. Zou zijn humeur te maken hebben met het stoppen met roken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *