Franny wil een verassing voor Timothy regelen

Franny wil een verassing voor Timothy regelen

Shelley zit in het huisje, wanneer Franny binnen komt lopen. Ik wil iets voor Timothy doen, begint de vrouwelijke bewoonster. Dat meen je niet, zegt Shelley. Kan je niet vragen of je in de yurt kan? Franny vertelt dat ze dacht aan wat chips eten en een massage. Is goed, het kan wel hier, reageeret Shelley. Maar als ik jou was, zou ik het toch in de Mongoolse tent doen, zegt Shelley. Ze hebben daar een massagetafel enzo. Franny neemt zich voor om met de drie musketiers te gaan praten. Zullen de mannen het een goed plan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:45

    Weer zo iemand die binnen komt met ik ga dit doen hier ben ik goed in maar ze doet weer niets.Nee een verrassing voor Tymothy kost weer geld ga het eerst eens bij elkaar verdienen buiten de poort kun je ook niet op de pof leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *