Gerrit en Joaquin zien het niet zitten dat Franny in de yurt komt slapen

Gerrit en Joaquin zien het niet zitten dat Franny in de yurt komt slapen

Joaquin loopt de Mongoolse tent binnen. Franny komt net naar me toe om te vragen of zij en Timothy hier vanavond samen kunnen chillen, begint hij tegen Gerrit. Maar waar moeten wij heen dan? Gerrit grinnikt. Jij bij Lotus en ik bij Shelley, antwoordt Gerrit. Dan komt ook Timothy binnen en hij mengt zich in het gesprek. Ik heb haar gisteren natuurlijk een hele goede nacht gegeven, zegt hij. Joaquin legt uit dat hij geen zin heeft om in de caravan of in een huisje te gaan zitten. En voor Gerrit zou het vreemd zijn om weer bij Shelley te gaan chillen, zegt hij. Gerrit vertelt dat Franny in ieder geval wel initiatief toont. Timothy knikt. We vinden elkaar echt leuk, man, reageert hij. Joaquin stelt voor om anders overdag een uurtje met haar in de yurt te zitten, zodat de twee tijd hebben zonder hen erbij. Of we moeten even kijken voor een kleine caravan voor jullie, vertelt Joaquin. Timothy ziet dit wel zitten. Hebben Timothy en Franny binnenkort hun eigen slaapplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *