Gerrit is keihard aan het trainen

Gerrit is keihard aan het trainen

Gisteren heeft Adriaan zich al in het zweet gewerkt met boksen en vandaag gaat ook Gerrit ertegenaan. De mannelijke bewoner vertelt aan coach Joaquin dat hij vooral de techniek van het boksen nog aangeleerd wil krijgen. De mannelijke bewoner begint met stoten en Joaquin motiveert zijn mede-bewoner. Lekker bezig maatje, zegt hij. Na een tijdje neemt Gerrit even rust en Joaquin grijpt dit moment aan om hem wat tips te geven. Het gaat niet om de kracht, maar om de snelheid van de stoten, legt Joaquin uit. Adje is namelijk superfast. Tijdens de tweede rustpauze lijkt Gerrit toch al aardig moe te zijn. Je moet je voorstellen dat alles wat je nu hebt gedaan, net zo intensief is als een ronde, zegt Joaquin. Dat moeten we opkrikken, want je moet nog twee ronden. Let op je ademhaling. Gerrit vraagt wat Joaquin nu van zijn conditie vindt. Slecht?,  vraagt de mannelijke bewoner. Joaquin knikt. Vergeleken met Adriaan is jouw conditie echt f*cked up, reageert hij. Maar je hebt nog twee maanden. Er kan veel gebeuren. Wie gaat er volgens jou de strijd winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *