Hiske heeft het idee dat er iets misgaat met de financien

Vandaag zijn er notitieboekjes besteld en volgens Merel zijn het vrij luxe boekjes. De uitgaven lijkt Hiske tegen de borst te stoten. Het gaat mij erom dat we weer een heleboel geld kwijt zijn, legt de vrouwelijke bewoonster uit. Ze vertelt dat er gisteren ook al noodboodschappen zijn gedaan. Ik heb het idee dat het klauwen loopt, zegt Hiske. We geven wel steeds meer en meer geld uit. Merel snapt Hiske, maar ze vertelt dat de gedane bestelling voor de BMB echt nodig was. Volgens Hiske zijn er rekeningen nog niet betaald en wordt er geld uitgegeven als water. Hiske benadrukt dat zij samen met Christel en Merel niet wil falen als het om de financien gaat. Daarnaast lijkt Hiske zich druk te maken om de financiële onafhankelijkheid van de drie musketiers. “Zij bepalen niet wat zij gaan geven”, zegt Hiske resoluut tegen Merel en Mike. De mannelijke Utopiaan heeft namelijk geld gehad van de drie musketiers, dat bestemd is voor de bv. “Dit bedrag is niet kloppend”, zegt Hiske. “Zij gaan niet bepalen wat ze aan de bv gaan geven en dat het dan oké is.” Mike heeft zo zijn eigen denkwijze over het gedrag van Gerrit, Timothy en Joaquin, maar die wil hij niet met de groep delen. De mannelijke Utopiaan wil zich namelijk helemaal niet met de situatie bemoeien. Zullen de dames van de finance de drie musketiers aanspreken op het geldbedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jojo at 12:36

    Gooi die 3 egoïstische idioten alsjeblieft z.s.m uit Utopia. Dit is niet wat de mensen willen zien, die 3 sporen totaal niet en horen niet in een ideale samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *