De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop zakkenrollen

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop zakkenrollen

Ronald Moray en Peter Vogel van Dutch Magic zin in Utopia 2 gearriveerd om de bewoners een workshop zakkenrollen te geven. Jens komt naar de poort om het tweetal te verwelkomen. Gezellig dat jullie er zijn zegt hij. Ik zal de anderen erbij roepen voegt hij eraan toe. Wat later zitten alle bewoners bij elkaar in de silo. Wij zijn goochelaars van beroep begint Ronald. En hierdoor hebben wij geleerd te zakkenrollen voegt hij eraan toe. De bewoners beginnen te lachen. Peter legt daarna uit dat er twee soorten zakkenrollers zijn, zo zijn er mensen die in een team opereren en mensen die gewoon iets meenemen wanneer ze iets op straat zien liggen. Ronald vervolgt dat er met name veel telefoons en tassen worden gerold. Is het te voorkomen? Nee, je kunt nooit honderd procent alert zijn. Dat gaan wij jullie vandaag laten zien. Zullen de bewoners veel van de workshop leren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *