Gaat ook het valentijn evenement in Utopia 2 niet meer door?

Gaat ook het valentijn evenement in Utopia 2 niet meer door?

Timothy is druk aan het sporten als Jens aan komt lopen. Ik heb een mailtje voor je zegt hij tegen zijn mede bewoner. Hier, lees hem maar voegt hij eraan toe. Jens drukt een geprint mailtje in de handen van Timothy en hij loopt snel weg naar boven. Timothy besluit de e-mail al squattend te lezen. Wat is dat? vraagt Lotus. Het Valentijn evenement kan niet doorgaan, want er zijn te weinig kaarten verkocht laat Timothy teleurgesteld weten. Wel een lief mailtje eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *