Jens vindt dat er meer dankbaarheid vanuit de groep mag komen voor de dingen die Adriaan doet

Jens vindt dat er meer dankbaarheid vanuit de groep mag komen voor de dingen die Adriaan doet

Adriaan is bezig met de afwas wanneer Jens aan komt lopen. Kan ik helpen? vraagt Jens. Ik sta perplex antwoordt Adriaan. Het komt niet vaak voor dat iemand vraagt om te helpen voegt hij eraan toe. Jens lacht en zegt dat hij te goed is voor de groep. Nu moet je koken én de afwas doen. Volgens hem mag er wat meer dankbaarheid vanuit de groep komen voor de dingen die Adriaan doet. Adriaan schudt zijn hoofd en legt uit dat het hem daar niet om gaat. Koken doe ik omdat ik het zelf wil. Maar als er iemand voor mij gekookt heeft, doe ik vaak de afwas gaat hij verder. Volgens hem voelt iedereen zich echter te goed om deze taak op zich te nemen. Zal hier binnenkort over vergaderd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *