Hiske probeert Jessie ervan te overtuigen dat hij samen moet werken met Mike

Hiske probeert Jessie ervan te overtuigen dat hij samen moet werken met Mike

Jessie en Hiske lopen een rondje over het Utopia 2 terrein wanneer Hiske over gisteren begint. Wat vond je ervan dat Franny vertelde dat zich buitengesloten voelde? Jessie laat weten dat het indirect een onderdeel vormt van een keuze die ze heeft gemaakt. Ze kiest ervoor om met Tim te zijn en ze weet dat ze onlosmakelijk aan hem gekoppeld wordt. Als de één iets doet, zal de ander er altijd onder lijden. En vertelt verder dat hij soms weleens een kort gesprek met de brunette gehad heeft, maar Timothy er in dat geval altijd snel bijkomt. Dan houdt het voor mij op benadrukt hij. Hiske knikt en zegt dat er gisteren een heleboel andere ruzies ontstonden. Aan het einde van de vergadering was mijn opinie dat de communicatie tussen ons niet soepel verloopt. De manier waarop we informatie ontvangen, is vaak totaal anders dan de ander het bedoeld heeft vervolgt ze. Volgens haar wordt er soms niet gecommuniceerd op de wijze waar iemand behoefte aan heeft. Daarom hebben we telkens woordenwisselingen met elkaar benadrukt ze.

Wat later begint Jessie over mede bewoner Mike. Hij legt uit dat hij vandaag nog aan hem vroeg hoe hij het beste de kluis kon monteren. Maar dan krijg ik uiteindelijk geen antwoord en zegt hij dat er nooit overlegd wordt. Hiske zegt dat Mike wellicht te vaak geconfronteerd is met het feit dat er te weinig overlegd wordt. Maar hij zegt altijd A en doet B reageert Jessie op zijn beurt. Ik ben een tijd geleden maar gestopt met dingen met hem te bespreken, want het eindigt altijd in een discussie. Hiske zegt dat het wel belangrijk is om met Mike te blijven communiceren. Hij is belangrijk voor Utopia benadrukt ze. Jessie is het niet met haar eens en zegt dat hij geen hoge pet meer van hem op heeft. Dat vind ik jammer, want ik dacht in het begin dat we heel veel aan elkaar zouden kunnen hebben. Hiske denkt dat het ligt aan de wijze waarop hij hem benadert. Ik denk wel dat jullie raakvlakken hebben en uiteindelijk goed zouden kunnen samenwerken eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *