Christel en Hiske willen ervoor zorgen dat het goed komt tussen Mike en Jessie

Christel en Hiske willen ervoor zorgen dat het goed komt tussen Mike en Jessie

Hiske en Christel lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Mike ter sprake komt. Jij was gisteren naar hem toegelopen, toch? vraagt Christel. Hiske knikt en ze vertelt dat hij aangaf voor zichzelf te willen kiezen. Hij zet zich honderd procent in voor Utopia maar hij krijgt daar geen waardering voor voegt ze eraan toe. En legt uit dat bewoners die weinig doen nooit gezeik hebben en hij dat wel heeft ondanks zijn harde werken. Ik vind het een slachtofferrol zegt Hiske. Wat vind jij ervan? Christel knikt en ze vertelt dat ze vindt dat Mike weinig daadkracht toont en het lijkt alsof hij alles op Jessie gooit. Ik vind ook dat hij het over een kam scheert zegt Hiske. Want er zijn genoeg mensen die wel waardering tonen benadrukt ze. En vindt het jammer dat Jessie en Mike niet samen kunnen werken. Hiske is het met haar eens. Ik hoop echt dat ze uiteindelijk weer beter met elkaar kunnen gaan communiceren zegt ze. We gaan ervoor zorgen dat het goedkomt. En stelt voor om anders morgen een dug-out sessie voor hen op te zetten. Deal vraagt Hiske. Inclusief de vragenbox. Christel knikt. Deal reageert  ze. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *