Jessie probeert het gesprek met Mike aan te gaan en zoekt toenadering

Jessie probeert het gesprek met Mike aan te gaan en zoekt toenadering

Jessie staat in de caravan met Adriaan te praten. Jessie vertelt dat hij denkt dat Mike het gevoel heeft dat hij moet kiezen tussen hem en Lotus. Lotus kan namelijk niet zo goed met Jessie overweg, terwijl Jessie het gevoel heeft dat Mike wel met hem wil samenwerken. Terwijl Jessie in gesprek is met Adriaan, loopt Mike voorbij. Jessie besluit om meteen op hem af te stappen. Ik probeer gewoon toenadering te zoeken zegt Jessie. Dat heb ik ook zo vaak geprobeerd antwoordt Mike. Jessie legt op zijn beurt uit dat hij een paar keer niet heeft overlegd met Mike over bepaalde dingen. Toen hij het vanmiddag wel wilde overleggen, kreeg Jessie volgens hem een bot antwoord van Mike. Dat houd ik ook nog wel even vast denk ik zegt Mike. Hij heeft gisteren tegen Jessie gezegd dat hij ziek is en dat hij nog steeds volledig achter zijn woorden staat. Anders zou ik het niet zeggen gaat Mike verder. Oké, dan zijn we uitgepraat reageert Jessie kortaf en hij loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 19:28

    Wie denkt hij dat hij is die Mike omdat hij nou toevallig een van de eerste bewoner was ik zou zeggen publiekssten en ip de bank hopla en die lotus erachteraan zou een hoop rust brengen voor de anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *