Het lijkt niet meer goed te komen tussen Mike en Jessie

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Mike en Jessie

Na de toenaderingspoging van Jessie besluit Hiske om Mike naar het gesprek te vragen. Ik blijf niet constant het vuurtje aanzetten zegt Mike. Voor mij is het klaar benadrukt hij. Hiske is van mening dat er nog wel een keer een moment komt waarop de twee het uitpraten maar Mike ziet dat toch anders. In mijn ogen heeft hij mijn vertrouwen gewoon geschaad gaat hij verder. Het is trekken aan het dood paard. Ik heb er helemaal geen zin in benadrukt hij. Volgens Mike loopt Jessie hem constant in de weg. Opzouten nou een keer zegt hij geïrriteerd. Hij wil zich overal mee bemoeien. En legt verder uit dat Jessie hem al een paar keer in een verkeerd daglicht heeft gezet. Het is een keer klaar verzekert Mike. Hiske denkt op haar beurt dat Jessie dit niet zo ziet. Dan gaat hij het maar voelen besluit Mike met gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *