Erik en Shelley ontvangen post van het thuisfront

Erik en Shelley ontvangen post van het thuisfront

Timothy kijkt in de brievenbus en hij vist er een aantal enveloppen uit. Hij verbergt de post achter zijn rug en loopt daarna in de richting van Shelley. Tim, alsjeblieft zegt Shelley met haar handen voor haar mond. Is dat echt post? Timothy antwoordt dat de kreet van Shelley is gehoord. Dankjewel, oh my God juicht Shelley. Ze pakt de envelop aan en ze rent meteen weg om alles te lezen. Timothy loopt vervolgens verder naar de caravan en hij overhandigt de post aan Erik. Dat is leuk zegt Erik vrolijk. Daar zat ik echt op te wachten. De hele maand al voegt hij eraan toe. Ook Erik begint snel zijn post door te lezen. Leuke post man zegt hij als hij de brieven heeft gelezen. De avond van de twee kan nu al niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *