Timothy krijgt een heel leuk aanbod via de mail

Timothy krijgt een heel leuk aanbod via de mail

Timothy zit achter de computer als zijn oog valt op een nieuwe e-mail. Hij begint te lezen en als snel krijgt Timothy een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht. Moet je deze horen zegt hij. En leest voor dat er een goudsmid is die hem wil helpen met het maken van een verlovingsring. Lekker jongen reageert Mike en hij geeft mede bewoner Timothy een high five. Timothy moet doorgeven wat voor een ring hij in gedachten heeft, zodat de goudsmid samen met Timothy snel aan de slag kan om een ring te maken. Ondanks het feit dat een huwelijksaanzoek er niet aan zit te komen kan Franny binnenkort wel een ring verwachten! Hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *