Timothy stelt op aandringen van Franny haar familie zijn huwelijksaanzoek uit

Timothy stelt op aandringen van Franny haar familie zijn huwelijksaanzoek uit

Christel en Hiske zitten in hun huisje wanneer Timothy binnen komt lopen. Ik heb de brief teruggekregen die ik aan de vader van Franny had gestuurd begint hij. En besluit hem voor te lezen. “Beste Tim, bedankt voor je brief. Laat ik beginnen met het feit dat ik het waardeer dat je ons om de hand van Franny vraagt. Uiteraard wil je graag een antwoord hebben. Ik zie in alles dat jij bijzonder gek bent op Franny en dat is andersom ook het geval. Wij zijn echter van mening dat trouwen nogal snel is…” Wat later is Timothy klaar met het lezen van de brief, waarna hij zijn eigen brief tevoorschijn haalt. Hierin heeft hij gezet dat hij altijd achter Franny zou staan en de mening van haar vader respecteert. Ik wacht dus met het aanzoek benadrukt hij. Christel knikt en zegt dat het een mooie brief is. Ben je teleurgesteld vraagt Hiske. Timothy schudt zijn hoofd en legt uit dat hij het een fijn antwoord vindt. We hebben genoeg tijd, er hoeft geen haast achter te zitten. Even later vraagt Christel of Franny er al iets van af weet. Ik weet niet of ze het tof zou vinden als ze er later pas via iemand anders te weten komt. En vertelt verder dat Timothy haar altijd zal verrassen in het geval hij een aanzoek buiten de poort doet. Vertel het anders gewoon op 18 februari stelt ze voor. Hiske knikt. Je kunt ook een vriendschapsring geven omdat je veel van haar houdt. Dan kan je erbij vertellen dat je met een aanzoek wil wachten tot buiten voegt ze eraan toe. Christel vervolgt dat er dan nog steeds een weg met kaarsjes en hartjes kan worden neergelegd. Timothy knikt en laat weten dat hij het een goed idee vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *