Gerrit vraagt aan Lotus hoe het met haar killerbody training gaat

Gerrit vraagt aan Lotus hoe het met haar killerbody training gaat

Lotus zit in de silo wanneer Gerrit aan komt lopen. En, zie je al iets van het sporten? vraagt Gerrit. Lotus knikt. Mijn taille is strakker en mijn armen zijn gespierder voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze aanleg heeft om gespierd te worden en als kind al een sixpack had. Hoelang zijn jullie nu bezig? vraagt Gerrit door. Een week antwoordt Lotus op haar beurt. We moeten om de twee weken foto’s maken. Gerrit laat daarna weten dat hij benieuwd is hoe het er allemaal uit gaat zien. Er wordt veel getraind in Utopia benadrukt hij. Lotus knikt. De zomer komt er weer aan hè. Zou er een mooi resultaat zijn over twaalf weken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:22

    Zou Gerrit nog een voorbeeld aan kunnen nemen, die doet echt helemaal niets meer aan zijn conditie. Goed bezig Lotus. lekker zo doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *