Hoe zit het met de factuur voor Shelley haar lingerie?

Hoe zit het met de factuur voor Shelley haar lingerie?

Een paar dagen geleden kreeg Shelley het bericht dat de factuur voor haar lingerie meer dan 1600 euro bedraagt. Een hoeveelheid geld die de bewoners niet kunnen betalen. Shelley had hierop gemaild aan het desbetreffende bedrijf waarna zij het bericht ontving dat ze over een oplossing na gingen denken. Nu, dagen later, is er een e-mail terug. Ze stellen voor om alles terug te sturen en dan op basis van berichten van jouw kant weer lingerie naar jou te sturen zegt Jens. Jessie knikt en vraagt zich af hoe vaak er spullen zullen worden teruggestuurd. Hoe gaan we dat doen met de verzendkosten? Shelley denkt even na maar stelt dan voor om het van haar zakgeld te betalen. Allright, ik ga naar beneden antwoordt Jessie stellig. Wat later loopt hij over het Utopia 2 terrein waar hij Gerrit tegen komt. Ik weet niet meer wat ik ervan moet zeggen zegt Jessie. Dat houdt dus in dat elke keer als er een bestelling op de webshop is er een stuk hierheen moet worden opgestuurd voor 3,95 euro. En vervolgens moet het ook weer voor dat bedrag naar de klant. Dat werkt toch niet? Gerrit knikt en zegt dat Shelley geen ondernemer is. Maar het komt vast wel goed eindigt hij… Laten we hopen dat Gerrit gelijk krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *