Jessie spreekt Gerrit aan omdat hij veel geslapen heeft

Jessie spreekt Gerrit aan omdat hij veel geslapen heeft

Gerrit heeft het grootste gedeelte van de middag in zijn bed doorgebracht en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ik heb het idee dat je vandaag niet vooruit de branden bent zegt Jessie afgelopen avond dan ook tegen zijn mede bewoner. Ik heb je in tijden niet in de middag zien slapen voegt hij eraan toe. Gerrit laat weten dat hij moe is en dat hij zich afvraagt wat hij nu gaat doen. Ik had me eigenlijk een beetje ingesteld op die dj-sh*t gaat hij verder. En vertelt dat het alleen heel lastig gaat worden. Ik ben even aan het kijken hoe of wat legt hij verder uit. Hij heeft niet lang om te praten, want de gasten voor Happie Happie Hamburger komen eraan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *