Vredestichter Shelley probeert de ruzie tussen Gerrit en Timothy op te lossen

Vredestichter Shelley probeert de ruzie tussen Gerrit en Timothy op te lossen

Shelley heeft gisteren aan Timothy gevraagd of hij ervoor open zou staan om zijn ruzie met Gerrit uit te praten. In eerste instantie gaf Timothy aan dit alleen te willen doen als Gerrit het initiatief nam, maar Shelley probeert het afgelopen avond opnieuw. Shelley loopt naar haar mede bewoner toe en ze vraagt Timothy of hij mee wil lopen naar Gerrit. Timothy laat weten op dit moment te druk te zijn met plotteren, dus dat het gesprek een andere keer moet plaatsvinden. Morgen dan wel echt! zegt Shelley. Vooruit dan maar antwoordt Timothy. Zullen Timothy en Gerrit dan echt hun ruzie eindelijk uit gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *