Hiske en Adriaan denken dat Jessie anders moet gaan communiceren

Hiske en Adriaan denken dat Jessie anders moet gaan communiceren

Hiske heeft geprobeerd om Jessie en Mike wat dichter tot elkaar te brengen maar helaas zonder resultaat. Ze denkt te weten waarom het misgaat tussen de twee mannen. De manier waarop Jessie dingen brengt… zegt Hiske tegen Adriaan. Het is direct een aanval voegt ze eraan toe. Daar is Adriaan het mee eens maar volgens hem is dat Jessie zijn manier van communiceren. Dat is gewoon hoe Jessie is legt hij verder uit. Adriaan vertelt verder dat hij de manier van Jessie kan relativeren. Hiske denkt op haar beurt dat als Jessie anders gaat communiceren, hij veel meer kan bereiken. Daar is Adriaan het mee eens en hij denkt dat het uiteindelijk wel door zal dringen bij Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:11

    Alleeen maar naar andere wijzen Jessie komt ze nog wel tegen Adriaan is een meeloper Jessie krijgt gelijk en Nu ook weer Hiske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *