Merel, Brandon en Brenda halen een grap uit met de groep

Merel, Brandon en Brenda halen een grap uit met de groep

Merel heeft afgelopen avond haar lolbroek aan. Ze vertelt namelijk aan Brenda en Brandon dat Erik morgen jarig is en dat ze daarom het terrein voor hem moeten versieren. De bewoners stemmen in met Merel haar idee. Hij wordt namelijk maar één keer 58 zegt Brenda. Hij gaat dit leuk vinden zegt Merel vervolgens enthousiast. De bewoners blazen wat ballonnen op en versieren vervolgens het Utopia 2 terrein. Morgen niet vergeten te zingen hè zegt Brenda. Merel laat weten dat ze voor Erik zijn verjaardag zelfs een taart heeft besteld. Wat later kan Merel haar grap toch niet voor zich houden en ze besluit aan Brenda te vertellen dat Erik morgen eigenlijk helemaal niet jarig is. Gelukkig kan Brenda hier ook wel om lachen en de twee besluiten om alsnog verder te gaan met versieren.

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken en er wordt veel over de “verjaardag” van Erik gesproken. Ben je jarig vraagt Adriaan wanneer hij uit zijn bed stapt. Erik schudt zijn hoofd. Hoezo? Adriaan vertelt dat er overal posters hangen met Gefeliciteerd Erik. Erik begint te lachen. Nee, dat meen je niet. Hoe komen ze daar nou bij voegt hij eraan toe. Wat later loopt Adriaan de keuken binnen waar hij Jessie tegenkomt. Is Erik jarig vraagt Jessie. Nee antwoordt Adriaan. Ik denk dat mensen het gewoon leuk vinden om een geintje te maken. Jessie knikt. Dat mag wat papier en inkt kosten dit verhaal. Hoe komen ze hierbij? Adriaan zegt dat ze het misschien lollig vonden om zo veel te verspillen. Het zijn wel honderd posters denk ik gaat hij verder. Hoe zal de rest van de groep erop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *