Jessie wil een slot op de vriezer, er is ongevraagd eten van de bv gepakt

Jessie wil een slot op de vriezer, er is ongevraagd eten van de bv gepakt

Jessie en Adriaan staan in de keuken wanneer de hamburgers ter sprake komen. Wat zijn die broodjes hard gegaan zegt Jessie terwijl hij de doos met hamburgerbrood in zijn handen houdt. Wat raar. Hoeveel zitten erin gaat hij verder. Hij telt er 24 en merkt op dat hij gisteren nog alles heeft schoongemaakt. Dan zijn ze nadat ik naar bed zijn gegaan nog bezig geweest voegt hij eraan toe. Adriaan zucht. Ik ben er niet verbaasd over zegt hij. Wat later bekijkt Jessie de voorraad hamburgers in de vriezer. Nee, ze zullen toch niet echt hamburgers hebben gegeten? Hij besluit ook te tellen. Er missen er 9, hoe kan dat nou? We moeten een slot op de vriezer gaat hij verder. En besluit dan ook om direct actie te ondernemen. Wat een aso’s. De hamburgers waren bedoeld voor Happie happie Hamburger en zijn eigendom van de bv benadrukt hij. En vertelt verder dat hij en Gerrit gisteren ook wel een hamburger wilden eten maar ze zich in hebben gehouden omdat ze weten dat het niet kan. En dan kom je nu hier achter. Wie zou dit gedaan hebben vraagt Jessie nog wat later. De vierling? Adriaan knikt. Ik denk het wel. Of de vijfling vervolgt hij. Jessie zegt dat hij direct de andere vriezer gaat aanzetten waar een slot op zit. Nu ben ik ook nog de hamburger politie maar wat moet ik anders? Straks moeten we alles opnieuw kopen als iedereen de voorraad blijft opeten eindigt hij.

Nog wat later zit Jessie achter de laptop wanneer Merel binnen komt lopen. Weet jij wie er gisteren hamburgers hebben gegeten vraagt hij. Merel zucht. Moet ik je dat nog vertellen of weet je het zelf al? Jessie laat weten dat hij wel een hoogstwaarschijnlijk goede aanname kan doen. Wat moeten we hier nou mee vraagt hij zich af. Merel haalt haar schouders op en zegt dat ze het gisteren gingen opeten toen zij, Brenda en Brandon de posters voor Erik gingen ophangen. Ook Shelley of met zijn vieren vraagt Jessie. Shelley was er niet bij antwoordt Merel. Waarom zouden ze dat nou doen? gaat Jessie verder. Merel vertelt dat ze misschien op oorlog uit zijn. Maar ze willen toch een onderdeel van de groep zijn merkt Jessie vervolgens op. Merel knikt en legt uit dat ze gisteren ook met zijn vieren petjes gingen drukken. Ik begrijp het ook niet eindigt ze. Wordt vervolgt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *